Η Μίκα Ιατρίδη στην Κω.

Ρόδος, 22 Ιανουαρίου 2015

Μίκα Ιατρίδη από Κω: «Μοιράζομαι τις αγωνίες των συμπατριωτών μου για το παρόν και το μέλλον, ώστε να ανταποκρίνομαι δυναμικά σε αυτά που πιστεύουν».

Ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Κω η Μίκα Ιατρίδη. Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε την πόλη και δημοτικές κοινότητες του νησιού και είχε, ακόμη, την ευκαιρία να βρεθεί με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιπποκράτη. 

Η Μίκα Ιατρίδη με τους συλλόγους και τους φορείς των Καλυθιών.

Ρόδος, 21 Ιανουαρίου 2015

Μίκα Ιατρίδη: «Για μένα ο τόπος μου και οι συμπολίτες μου είναι πάνω από όλα. Είμαι σταθερά εδώ, χωρίς συμβιβασμούς».

Η Μίκα Ιατρίδη σε Παστίδα, Μαριτσά, Αφάντου και Παραδείσι.

Ρόδος, 20 Ιανουαρίου 2015

Μίκα Ιατρίδη: «Στη διάρκεια της θητείας μου, δεν υπάρχει θέμα για το οποίο να μην αγωνίστηκα και να μην διεκδίκησα την επίλυση του».

Συνεχίζει τις επισκέψεις της στις δημοτικές ενότητες της Ρόδου η Μίκα Ιατρίδη, για να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες της.

Συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου

Ρόδος, 20 Ιανουαρίου 2015

Μίκα Ιατρίδη: «Ήμουν και είμαι κοντά στους αστυνομικούς μας, με συνεχείς και δυναμικές παρεμβάσεις, γιατί βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια μας».

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι συναντήσεις της Μίκας Ιατρίδη με τους συμπολίτες της στη Ρόδο.

Η Μίκα Ιατρίδη στην Κάλυμνο

Ρόδος, 16 Ιανουαρίου 2015

Μίκα Ιατρίδη από Κάλυμνο: «Πάλεψα με όλη μου τη δύναμη για θέματα που αφορούν τα νησιά μας, όπως τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και δικαιώθηκα! Και γι αυτά δεν θα πάψω να αγωνίζομαι ούτε μια ημέρα, ούτε ένα λεπτό». 

«Δεν θα πάψω να αγωνίζομαι ούτε μια ημέρα, ούτε ένα λεπτό για τα ζητήματα των νησιών μας», ανέφερε η Μίκα Ιατρίδη στις εγκάρδιες συζητήσεις που έχει με τους Καλύμνιους και τις Καλύμνιες στο νησί τους. 

Η Μίκα Ιατρίδη στις Καλυθιές, Κοσκινού και Αρχάγγελο.

Ρόδος, 14 Ιανουαρίου 2015Η

Μίκα Ιατρίδη από Καλυθιές, Κοσκινού και Αρχάγγελο: «Ευχαριστώ για την πρωτιά στις καρδιές σας και στην εμπιστοσύνη σας». 

Με τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες της στα μέρη που γεννήθηκε και μεγάλωσε βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη.

Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου είχε θερμές συνομιλίες με τους κατοίκους στις Καλυθιές, στα Κοσκινού και στην Αρχάγγελο, οι οποίοι της εξέφρασαν την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους.

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Μίκας Ιατρίδη στην Κάσο και την Κάρπαθο

Ρόδος, 11 Ιανουαρίου 2015

Μίκα Ιατρίδη από Κάσο και Κάρπαθο: «Θα αγωνιστώ και πάλι, χωρίς να φοβάμαι να πω τι πιστεύω, τι ζητάνε οι συμπολίτες μου στα νησιά». 

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Μίκας Ιατρίδη στην Κάρπαθο και την Κάσο. Στην Κάρπαθο, η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε τις Μενετές, την Αρκάσα, τη Βωλάδα, το Όθος, τις Πυλές και τα Πηγάδια, ενώ στην Κάσο είχε συνάντηση με τη Δήμαρχο του νησιού κα Μαίρη Σορώτου-Τσανάκη.

Επίσκεψη Μίκας Ιατρίδη στην Κάρπαθο

Ρόδος, 10 Ιανουαρίου 2015

Μίκα Ιατρίδη από Κάρπαθο: «Η δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά δικαίωσε τον αγώνα μου για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας». 

Στην Κάρπαθο βρίσκεται η Μίκα Ιατρίδη, μια μέρα μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά στη Ρόδο, όπου και δεσμεύτηκε για τη διατήρηση του καθεστώτος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Παρουσία Μίκας Ιατρίδη στην εορτή των Θεοφανείων στη Ρόδο

Ρόδος, 7 Ιανουαρίου 2015

Μίκα Ιατρίδη από Ρόδο: «Οι γιορτές της χριστιανοσύνης μας κρατούν ενωμένους. Μας βοηθούν να παίρνουμε αποφάσεις για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται μπροστά μας».

Στον καθαγιασμό των υδάτων στη θάλασσα του Μανδρακίου παρευρέθη, μαζί με τους συμπολίτες της, η Μίκα Ιατρίδη.

Μήνυμα για την εορτή των Θεοφανείων

Ρόδος, 5 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για τη γιορτή των Θεοφανείων:

Σε μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης, τα Θεοφάνεια, λαμβάνουμε τη Θεία Χάρη με την μετάληψη και το ραντισμό του Μεγάλου Αγιασμού.

Με τη φώτιση Της, αποκτούμε μεγαλύτερη ψυχική δύναμη ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες της ζωής, να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον μας.

Εύχομαι στους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες μου χρόνια πολλά!

 

Pages

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μίκα Ιατρίδη είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής των Δωδεκανήσων. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 2009. Στις εκλογές του 2012 οι συμπατριώτες της την τίμησαν ξανά με την εμπιστοσύνη τους και την έφεραν πρώτη σε σταυρούς προτίμησης, μεταξύ των υποψηφίων όλων των κομμάτων.

Δείτε περισσότερα