Ρόδος, 22 Ιανουαρίου 2015

Μίκα Ιατρίδη από Κω: «Μοιράζομαι τις αγωνίες των συμπατριωτών μου για το παρόν και το μέλλον, ώστε να ανταποκρίνομαι δυναμικά σε αυτά που πιστεύουν».

Ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Κω η Μίκα Ιατρίδη. Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε την πόλη και δημοτικές κοινότητες του νησιού και είχε, ακόμη, την ευκαιρία να βρεθεί με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιπποκράτη. 

«Μοιράζομαι τις αγωνίες σας για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας» είπε η Μίκα Ιατρίδη, «ώστε να μπορώ να ανταποκρίνομαι δυναμικά σε αυτά που πιστεύετε και επιδιώκετε», συμπλήρωσε η υποψήφια βουλευτής, ανταποκρινόμενη στην εγκάρδια υποδοχή που της επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Κω. 

Η Μίκα Ιατρίδη, πέρα από τις συζητήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις, ενημέρωσε τους συμπατριώτες της για όλες τις παρεμβάσεις που είχε κάνει κατά τη θητεία της για ζητήματα που απασχολούν το νησί και τους πολίτες του.

«Μαγικά ραβδάκια και καθρεφτάκια δεν υπάρχουν», τόνισε η Μίκα Ιατρίδη, «χρειάζονται λύσεις που να ανταποκρίνονται στη δύσκολη πραγματικότητα. Τα προβλήματα τα ξέρουμε, δεν περιμένουμε άλλους να μας τα πουν, γιατί τα ζούμε οι ίδιοι. Ως βουλευτής ανέδειξα και διεκδίκησα την επίλυσή τους, με συνεχείς παρεμβάσεις μου στη Βουλή από το 2009. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω, γιατί αυτήν την υπόσχεση είχα δώσει στους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες μου και την τηρώ με κάθε τρόπο». 

 

 

NEWSLETTER

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS