Ρόδος, 20 Ιανουαρίου 2015

Μίκα Ιατρίδη: «Στη διάρκεια της θητείας μου, δεν υπάρχει θέμα για το οποίο να μην αγωνίστηκα και να μην διεκδίκησα την επίλυση του».

Συνεχίζει τις επισκέψεις της στις δημοτικές ενότητες της Ρόδου η Μίκα Ιατρίδη, για να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες της.

Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε την Παστίδα, τα Μαριτσά, τα Αφάντου και το Παραδείσι με τους κατοίκους τους να την καλωσορίζουν με θερμές εκδηλώσεις, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό της μια βουλευτή η οποία, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της, ήταν πάντοτε κοντά σε αυτούς και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

«Από το 2009, παραμένω σταθερή στη δέσμευση μου να σας ακούω και να μεταφέρω αυτά που πιστεύετε και επιδιώκετε στη Βουλή» ανέφερε στους συμπατριώτες της η Μίκα Ιατρίδη.

«Δεν υπάρχει θέμα για το οποίο να μην αγωνίστηκα και να μην διεκδίκησα την επίλυση του, γιατί αυτή την υπόσχεση σας είχα δώσει, όλες τις φορές που με εμπιστευτήκατε να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή. Τα λόγια δεν επαρκούν, για να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που μου δείχνετε» επεσήμανε η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου.  

 

NEWSLETTER

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS