Ρόδος, 20 Ιανουαρίου 2015

Μίκα Ιατρίδη: «Ήμουν και είμαι κοντά στους αστυνομικούς μας, με συνεχείς και δυναμικές παρεμβάσεις, γιατί βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια μας».

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι συναντήσεις της Μίκας Ιατρίδη με τους συμπολίτες της στη Ρόδο.

Στα πλαίσια των επισκέψεων της, η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου, παρουσία του προέδρου τους, κ. Μανώλη Ανδρουλάκη, όπου και συζητήθηκαν ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη της Αστυνομίας στο νομό.

«Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους αστυνομικούς μας και να τους ευχαριστήσω που, καθημερινά, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια μας», επεσήμανε η Μίκα Ιατρίδη.

«Ως βουλευτής, είχα κάνει αρκετές παρεμβάσεις στη Βουλή για καίρια ζητήματα, όπως τον εμβολιασμό όσων, μαζί με τους λιμενικούς, διαχειρίζονται το κύμα της παράνομης μετανάστευσης, τη στελέχωση των υπηρεσιών με επαρκές προσωπικό, αλλά και το οργανόγραμμα της Αστυνομίας», ανέφερε η υποψήφια βουλευτής και πρόσθεσε:

«Οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν με φιλότιμο κάτω από αντίξοες συνθήκες. Χρειάζονται ουσιαστική στήριξη και όχι να τους κατηγορούν, κάποιοι, με την πρώτη ευκαιρία».

Μετά την επίσκεψη της στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, η Μίκα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί, για λίγη ώρα, και στην καθιερωμένη, εβδομαδιαία, σύσκεψη των επικεφαλής των υπηρεσιών της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, παρουσία του Ταξίαρχου, κ. Νικολόπουλου.

 

 

 

 

NEWSLETTER

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS