Ρόδος, 16 Ιανουαρίου 2015

Μίκα Ιατρίδη από Κάλυμνο: «Πάλεψα με όλη μου τη δύναμη για θέματα που αφορούν τα νησιά μας, όπως τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και δικαιώθηκα! Και γι αυτά δεν θα πάψω να αγωνίζομαι ούτε μια ημέρα, ούτε ένα λεπτό». 

«Δεν θα πάψω να αγωνίζομαι ούτε μια ημέρα, ούτε ένα λεπτό για τα ζητήματα των νησιών μας», ανέφερε η Μίκα Ιατρίδη στις εγκάρδιες συζητήσεις που έχει με τους Καλύμνιους και τις Καλύμνιες στο νησί τους. 

Στις συναντήσεις της με τους συμπατριώτες της συζητούνται τα ζωτικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Κάλυμνος, αλλά και οι σημαντικές παρεμβάσεις της Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή, σχετικά με τον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα την αλιεία. 

Οι Καλύμνιοι αναγνωρίζουν στην υποψήφια βουλευτή τις συνεχείς ερωτήσεις της στα αρμόδια Υπουργεία για τα θέματα της Καλύμνου, όπως και τη δυναμική αντίδραση της σχετικά με το ενδεχόμενο της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

«Αισθάνομαι δικαιωμένη για το θέμα των συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά μας και θα συνεχίσω να διεκδικώ το καλύτερο για τα Δωδεκάνησα με μεγαλύτερο πείσμα και δύναμη», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη.

Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου ήταν παρούσα και στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Κάλυμνο, όπου και συνομίλησε με τα στελέχη του κόμματος στο νησί.

Σχολιάζοντας το ίδιο βράδυ την παρουσία του κ. Τσίπρα στη Ρόδο, η Μίκα Ιατρίδη ανέφερε τα εξής:

«Ο κ. Τσίπρας ήρθε δεύτερος. Ήρθε δεύτερος γιατί δεσμεύτηκε για ζητήματα που ήδη έχει ξεκαθαρίσει η ΝΔ. Και θα έρθει δεύτερος γιατί υποσχέθηκε, πάλι, στους πάντες τα πάντα, χωρίς να πει τι θα κάνει με τα εθνικά θέματα και την παράνομη μετανάστευση». 

 

NEWSLETTER

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS