Ρόδος, 14 Ιανουαρίου 2015Η

Μίκα Ιατρίδη από Καλυθιές, Κοσκινού και Αρχάγγελο: «Ευχαριστώ για την πρωτιά στις καρδιές σας και στην εμπιστοσύνη σας». 

Με τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες της στα μέρη που γεννήθηκε και μεγάλωσε βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη.

Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου είχε θερμές συνομιλίες με τους κατοίκους στις Καλυθιές, στα Κοσκινού και στην Αρχάγγελο, οι οποίοι της εξέφρασαν την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους.

Στις συζητήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις και τις επικείμενες εκλογές, οι συντοπίτες της Μίκας Ιατρίδη επικρότησαν την απόφαση της να πάρει θέση υπέρ της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα. 

Περαιτέρω, αναφέρθηκαν και ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους και για τα οποία, η Μίκα Ιατρίδη, ως βουλευτής, είχε κάνει παρεμβάσεις στη Βουλή και είχε επιδιώξει την επίλυση τους.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα κοντά σας» σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη, προσθέτοντας ότι, «δίλημμα για μένα δεν υπήρξε ποτέ. Πρέπει να κρατήσουμε ζωντανές τις παραδόσεις μας και τα πιστεύω μας. Στις επικείμενες εκλογές οφείλουμε να πάρουμε θέση. Είτε πάμε μπροστά, ή ακολουθούμε επικίνδυνα, για τη χώρα, την οικονομία της και τα εθνικά θέματα, πειράματα».

«Όσοι εκβίασαν τις εκλογές» συνέχισε η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου, «θα πάρουν την απάντηση τους, γιατί με τη χώρα δεν μπορούμε να παίζουμε. Η ανταπόκριση σας είναι εκπληκτική. Δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω για την πρωτιά στις καρδιές σας και στην εμπιστοσύνη σας».

 

 

 

 

 

 

 

NEWSLETTER

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS