Ρόδος, 10 Ιανουαρίου 2015

Μίκα Ιατρίδη από Κάρπαθο: «Η δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά δικαίωσε τον αγώνα μου για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας». 

Στην Κάρπαθο βρίσκεται η Μίκα Ιατρίδη, μια μέρα μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά στη Ρόδο, όπου και δεσμεύτηκε για τη διατήρηση του καθεστώτος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

«Είναι μια δικαίωση για μένα» σημείωσε η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου στους συμπατριώτες της Καρπάθιους, «να ακούω τη δέσμευση του Προέδρου μας για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας. Χαίρομαι που οι παρεμβάσεις μου και ο αγώνας μου για το ζήτημα αυτό οδήγησαν σε θετικό αποτέλεσμα».

Η Μίκα Ιατρίδη, κατά την πρώτη μέρα της επίσκεψής της επισκέφθηκε τα Πηγάδια και τα Σπόα, όπου συνομίλησε με τους συμπατριώτες της, τόσο για τα ζητήματα που τους απασχολούν, όσο και για τις συνεχείς παρεμβάσεις και προτάσεις που είχε κάνει ως βουλευτής για την αντιμετώπιση τους. 

Η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου είχε και συνάντηση με τα στελέχη της ΝΔ στην Κάρπαθο, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και η πορεία της παράταξης προς τις εκλογές.

Η επίσκεψη της Μίκας Ιατρίδη στην Κάρπαθο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

 

NEWSLETTER

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS